Ergometers

Accuramed biedt diverse ergometers aan. Allen met hun specifieke voordelen en eigenschappen. Hieronder een greep uit ons aanbod. Indien u meer info wenst of indien u het gewenste systeem niet vindt, dan kan u ons steeds contacteren.

Ergoselect 4 - 5

Ergoselect 4 - 5

De nieuwe serie ergometers van Ergoline combineren geavanceerde techniek met een modern design. Er zijn 2 frames beschikbaar; de Ergoselect 4 en de Ergoselect 5
De Ergoselect serie is modulair opgebouwd en kan naar de wensen van de klant samengesteld worden.

Specificaties

  • Belasting van 6-1000W met stappen van 1W
  • 3 verschillende displays mogelijk
  • Automatische bloeddrukmeter (optioneel)
  • Electrische zadelverstelling (optioneel)
  • Electrische stuurverstelling (optioneel)
  • Bluetooth/Wifi (optioneel)
  • Koppelbaar aan PC
  • Patienten gewicht tot maximaal 200 kg

Ergoselect 200

Ergoselect 200

De Ergometer wordt standaard geleverd met een LCD display waarop de volgende waarden te zien zijn: Belasting, Toerental, Snelheid, Bloeddruk en hartslag (met optionele unit)

Deze ergometerfiets is voorzien van een microprocessor gestuurde electromagnetische rem. De Ergoselect 200 is hierdoor perfect geschikt voor het maken van inspannings ECG’s. Koppelen is mogelijk met alle gangbare merken ECG’s. Hierbij stuurt de ECG de Ergoselect 200 aan en verwerkt de afgegeven waarden in het inspannings ECG. Wanneer de Ergoselect 200 wordt uitgevoerd met een automatische bloeddrukmeter dan worden de waarden van deze unit ook doorgegeven aan het ECG apparaat.
Uniek van de Ergoselect 200 is de elektrische zadelverstelling met digitale hoogteaanduiding. Deze optie zorgt er voor dat de zadelhoogte elektrisch afgesteld kan worden terwijl de patiënt al op de ergometerfiets zit. Dit voorkomt op en afstappen om het zadel te verstellen.
Er zijn een aantal vrij te definiëren programma’s mogelijk zodat u uw eigen test kunt programmeren. Het toerental onafhankelijk vermogen van 6 tot 999 Watt is ruim voldoende om een betrouwbare test af te nemen.

De volgende opties zijn mogelijk:

  • Automatische bloeddrukunit
  • Uitgebreide grafische display waarbij belasting en hartslag grafisch weergegeven worden. Hierbij is het ook mogelijk om trainingsschema’s op basis van hartslag te volgend (hartslag band is dan noodzakelijk)

Ergoselect 200 SPORT

Ergoselect 200 SPORT

De standaard ergoselect 200 fiets met verstelbaar racezadel en triathlonstuur voor sportieve prestaties.

Ergoselect 200 PEDIATRIE

Ergoselect 200

De standaard ergoselect 200 fiets met verstelbaar zadel en pedalen voor onderzoeken bij kleine kinderen.

Copyright © 2019 Accuramed.be Alle Rechten Voorbehouden - Privacy Policy