Tailored Solutions Remarkable Service

Een oplossing met expertise samengesteld op uw maat, met een uitzonderlijke complete service en bereikbaarheid onder één dak. Ontdek hoe Accuramed ook voor u het verschil kan maken.

Oplossingen op maat

Door de zorgvuldige selectie van premium producten kunnen we u de best mogelijke combinatie bieden over verschillende fabrikanten heen.

Lokaal team met know-how

Optimale ontzorging door analyse, advies, installatie, training, wetenschappelijke en applicatieve ondersteuning, technische support en warehouse in eigen beheer met toegewijde teams.

In-house ontwikkelingen

Met eigen ontwikkelingen, zowel hard- als software-matig, brengt Accuramed uw oplossing naar een hoger niveau.

Labo

Moleculaire diagnostiek waar, hoe en wanneer u ze nodig heeft. Van syndromische panels tot kwantitatieve assays. In hoog volume volledig geautomatiseerde- tot POC-setting. Inclusief 3th party QC's voor een optimale patiëntfocus en labo-efficiëntie. Ontdek het brede menu en de flexibele platformen die u passen.

CardioRespi

20+ jaar knowhow en passie in hart- en longfunctietesting in 1ste en 2de lijnszorg die elke dag opnieuw wordt ingezet voor u en uw patiënt. Ervaar, net zoals de huidige >200 praktijken doorheen de Benelux, de unieke service bij de maatoplossingen. Een zorgvuldig op maat samengestelde oplossing van de "best-of-brands" premium fabrikanten is wat u mag verwachten voor alle disciplines binnen de cardio- en longfunctietesting. Dit alles met een service van "A"nalyse tot na"Z"org. De analyse van de behoefte, selectie, levering, training, technische en applicatie support gecombineerd onder één dak.

Merken in ons aanbod

Over Accuramed

Met 20+ jaar expertise en gebruikers in meer dan 300 praktijken en labs doorheen de ganse Benelux is Accuramed gegroeid tot de betrouwbare partner voor oplossingen op uw maat voor hart- en longfunctie testing en moleculaire diagnostiek. Als partner staan we garant voor een lange-termijn commitment met een service van ‘A’nalyse tot na’Z’org.

Ontdek onze passie en de mensen die dit waar maken.

Ontdek Accuramed

Antwoord op maat

Een persoonlijke aanpak en laagdrempelige bereikbaarheid zijn integraal deel van onze waarden en service. We stellen onze expertise in analyse en advies graag ter beschikking om de beste oplossing voor u, uw organisatie en patiënt samen te stellen. Neem contact en ervaar het verschil.