Diensten

Accuramed staat steeds voor een totaaloplossing met een langer termijn partnership. Hierin is 1+1=3. De oplossingen-op-maat zijn samengesteld uit de beste producten over verschillende leveranciers heen. Eigen ontwikkelingen in IT en hardware tillen de oplossingen naar een volgend niveau. Met de expertise, IT-ondersteuning, training, in-house-ontwikkelingen, validatiesupport,... bieden we bovendien een differentiërende 'Remarkable Service', beaamd door meer dan 300 referenties doorheen de ganse Benelux.

Servicedesk

1 uniek contactpunt voor al uw vragen voor een optimale technische of applicatieve ondersteuning.

IT-support

Ook IT-matig biedt Accuramed een differentiërende service op maat met eigen ontwikkelingen en combinaties van bestaande software oplossingen wat de functionaliteit van uw oplossing verder versterkt.

Consulting & advies

Een nieuw project of uitbreiding van een bestaande oplossing, in elke fase biedt Accuramed de juiste expertise zodat u optimaal geïnformeerd, getraind of begeleid wordt.

Ervaar de "Remarkable Service"

Een persoonlijke aanpak en laagdrempelige bereikbaarheid zijn integraal deel van onze waarden en service. We stellen onze expertise in analyse en advies graag ter beschikking om de beste oplossing voor u, uw organisatie en patiënt samen te stellen. Neem contact en ervaar het verschil.