Cardio Respiratory

20+ jaar knowhow en passie in hart- en longfunctietesting in 1ste en 2de lijnszorg die elke dag opnieuw wordt ingezet voor u en uw patiënt. Ervaar, net zoals de huidige >200 praktijken doorheen de Benelux, de unieke service bij de maatoplossingen. Een zorgvuldig op maat samengestelde oplossing van de "best-of-brands" premium fabrikanten is wat u mag verwachten voor alle disciplines binnen de cardio- en longfunctietesting. Dit alles met een service van "A"nalyse tot na"Z"org. De analyse van de behoefte, selectie, levering, training, technische en applicatie support gecombineerd onder één dak.

Astma-management

Ontdek de oplossingen voor de opvolging van patiënten met respiratoire problemen zoals astma.

Cardiologie

Rust- of inspannings-ECG, 24-uurs bloeddrukmeting of cardiac output, naargelang uw behoefte leveren we de gepaste oplossing.

Longfunctie

Een zorgvuldig op maat samengestelde oplossing voor spirometrie, diffusie, plethysmografie, ergospirometrie, provocatietesten en alles daartussen, is wat u mag verwachten inclusief de all-in service van bij oriëntatie tot nazorg.

Sportgeneeskunde

Ergospiro, inspannings-ECG, ergometers en/of loopbanden, specifiek naar uw noden en behoeften leveren we de maatoplossing met service van "A"nalyse tot na"Z"org

Ondersteuning gewenst?

Een persoonlijke aanpak en laagdrempelige bereikbaarheid zijn integraal deel van onze waarden en service. We stellen onze expertise in analyse en advies graag ter beschikking om de beste oplossing voor u, uw organisatie en patiënt samen te stellen. Neem contact en ervaar het verschil.