Spontane sollicitatie

Onbepaalde duur

Korte omschrijving

Herkent u zich in een het maken van een Tailored Solution of levert u steeds een Remarkable Service, intern of extern? Zijn er geen specifieke functies vacant voor uw profiel, horen we alsnog graag hoe u de match ziet met uw toegevoegde waarde.

Accuramed

Over de meer dan 20 jaar activiteit in de Benelux binnen de CardioRespi en klinische labo moleculaire diagnostiek wordt Accuramed erkend als een betrouwbare adviseur en partner met een service van A tot Z. Door dit lokaal in te kleden en de nabijheid en laagdrempelige benaderbaarheid gaat het om langdurige partnerships met werderzijds vertrouwen.

Matchen jou toegevoegde waardes?

Ook al zijn er niet altijd meteen open posities horen we graag van je. Stuur je gegevens en motivatie via het contactformulier en dan komen we bij jou terug.

Zorg jij mee voor de "Tailored Solutions & Remarkable Service"?

De volledige customer journey begeleiding in eigen beheer, biedt een maximale ontzorging van de gebruiker en vormt de basis van een echt partnership. Een enthousiast, divers team van zowel interne als externe medewerkers maken hierin het verschil. We horen graag van je hoe jij hierin wil bijdragen.